Ontsluit je gegevens met onze professionele Power BI-diensten!

24-10-2023

In het hart van elke geïnformeerde beslissing ligt data. Het ontsluiten van het verhaal dat verborgen zit binnen stapels met gegevens is echter vaak een complexe puzzel. Daarom leveren wij een mooie oplossing: professionele Power BI-diensten.

Stel je voor dat je de kracht van bedrijfsintelligentie combineert met de eenvoud van intuïtieve dashboards en de kundigheid van experts die precies weten hoe ze data moeten interpreteren en benutten. Het resultaat? Ongeëvenaarde inzichten die slimmere zakelijke beslissingen stimuleren.

🚀 Waarom Power BI, en waarom wij?

Microsoft Power BI is een eersteklas analytische dienst die interactieve visualisaties biedt met zakelijke intelligentiecapaciteiten waarmee eindgebruikers zelf rapporten en dashboards kunnen maken. Zonder afhankelijk te zijn van IT-personeel of databasebeheerders. In dit door data gedreven tijdperk is het gebruik van dergelijke tools niet alleen een voordeel: het is een noodzaak.

Toegang hebben tot Power BI is echter niet voldoende. Deskundige begeleiding kan het verschil betekenen tussen het gebruik van Power BI om basisrapporten te produceren die zelden worden bekeken, en het benutten van de volledige reeks functies om real-time besluitvorming te stimuleren. Ons team is gespecialiseerd in:

1.     Aangepaste Dashboard- en Rapportcreatie: Ontvang op maat gemaakte rapporten die benadrukken wat het belangrijkst is voor uw bedrijf. Met ons krijgt u niet alleen cijfers; u krijgt een verhaal geschreven in statistieken, weergegeven in gemakkelijk te begrijpen visuals.

2.     Data-integratie en -automatisering: Zeg vaarwel tegen de vervelende taak van gegevensinvoer en -verzameling. Onze diensten stroomlijnen en automatiseren uw gegevensprocessen, zodat u tijd besteedt waar het telt.

3.     Training en ondersteuning: Rust uw team uit met de kennis die ze nodig hebben. Wij bieden training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u Power BI optimaal benut.

4.     Gegevensbeveiliging: Bij ons is de beveiliging van uw gegevens een topprioriteit. Benut de kracht van inzichten zonder ooit concessies te doen aan vertrouwelijkheids- en beveiligingsprotocollen.

5.     Geavanceerde analyses: Ga verder dan oppervlakkige analyse. We duiken diep in voorspellende analyses, datamodellering en real-time verbeteringen van bedrijfsinformatie.

🔍 Echte impact voor echte bedrijven

Onze professionele Power BI-diensten hebben succesverhalen mogelijk gemaakt in verschillende sectoren: van groothandels die klantgedrag begrijpen door verkoopgegevens te analyseren tot productiebedrijven die afval minimaliseren door productie-inefficiënties aan te wijzen. En dan ook de project gestuurde bedrijven die in de wirwar van projecten duidelijke analyses in omzet en kosten willen hebben.

Een paar voorbeelden van wat onze klanten hierover zeggen:

·       "De belangrijkste informatie compact weergegeven op verschillende pagina's. Hiermee kan ik iedere dag sturing geven binnen ons bedrijf." - Joop Kaufman, ESE International BV
 

·        "Dankzij Power BI hebben we alle (management) informatie snel binnen handbereik." - Afdeling Finance, Phanine BV

💡 Klaar voor transformerende inzichten?

Data wacht op niemand, en in de competitieve wereld van het bedrijfsleven zou je dat ook niet moeten doen. Of je nu je eerste stap zet in data-analyse of uw bestaande gegevensprocessen wilt optimaliseren, onze deskundige Power BI-diensten zijn de oplossing.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden in te plannen, en laten we samen je gegevens omzetten in jouw krachtigste vermogen. Want als data duidelijk spreekt, volgt succes.

Met vriendelijke groeten,

Altus Tellus

Exact Online, Power BI en Gripp specialisten

 

 

 

 

 

En nog veel meer!

Naast krachtige rapportages op je huidige gegevens kan Power BI ook nog gegevens uit andere databases, Excel-bestanden of websites toevoegen. Zo heb je optimaal inzicht om sturing te geven binnen je organisatie.

Neem daarom vandaag nog contact op met ons via PowerBI@AltusTellus.nl en we nemen graag de mogelijkheden met je door.

  • Grote diversiteit aan rapportages

  • Veel ervaring met Exact Online, Google connectors en andere databases

  • Microsoft Power BI is marktleider in BI-toepassingen

  • Altus Tellus zorgt voor een beveiligde hosting

Terug naar overzicht